kaple sv. Isidora

Kaple je situována ve středu obce na mírně vyvýšeném místě obklopena stromy. Terén před kaplí je zpevněn kamennou terasou se schodištěm v podélné ose. Orientovaná, zděná kaple o obdélném půdorysu s polokruhoým závěrem je pojednána v žlutobílé barevnosti, plastické články jsou bíle líčeny. Kaple je kryta valbovou střechou s půlkuželovým ukončením nad závěrem, z jehož vrcholu vychází sanktusníková věžička. Sanktusníková věžička v zádní části střechy je čtyřboká na koso postavená, se seříznutými hranami. Osvětlená je obloukově ukončenými okny a krytá kuželovou střechou. Střecha kaple i sanktusníkové věžičky je opatřena prejzovou krytinou. Kaple je přístupná na západní straně obdélným vstupem ve špaletě se segmentovým základem a osvětlena oválným oknem nad vstupem a dvěma kasulovými okny v podélných stěnách. Obdélný vstup má kamenné ostění s lištou a štukovým lichoběžníkovým klenákem.