ohradní zeď

Ohradní zeď areálu (s branami a brankou) vyzděná z lomového zdiva, místy s cihelnými dozdívkami, původně kryta taškami či velkými plochými kameny, nyní koruna zdiva místy narušena, místy zarůstá drnem. Ohradní zeď otevřena celkem asi 4 vstupy, pouze východní je udržovaný, ale ne hodnotný. Kovaná mřížová dvoukřídlá brána I na východní straně vsazena mezi hranolové režné cihlové sloupky. V dolních výplních esovité pruty. Hlavní výplň tvořena svislými pruty ukončenými hroty, nad středním prutem zlacená šiška. Vpravo přiléhá stejně řešená dvoukřídlá kovaná branka. Brána II (na východní straně), III (na jižní straně), vjezdy ohraničené zděnými mohutnými omítanými pilíři, krytými kamennými deskami, vjezd II s kamennými koulemi v koruně pilířů, vrata novodobá prkenná, či kovová. Na západní straně v ohradní zdi branka IV, ostění dozděno cihlami, vrátka jednokřídlá laťková. Součástí ohrazení je i roubený zahradní domek (E 24) přiléhající k ohradní zdi areálu na západní straně. Ze strany od silnice je obehnán plaňkovým plotem.