měšťanský dům

Jednopatrový pětiosý měšťanský dům, levým zaobleným nárožím vystupuje do ulice. V přízemí je průčelí akcentováno klasicistním portálem s archivoltou tvarovanou stlačeným půloválem a kamenicky zdobeným klenákem. Zachovány jsou původní dvoukřídlé dveře, zdobené řezbou a historizující obchodní portál nalevo, na pravé straně je osazena novodobá replika dřevěného obchodního portálu. Zjednodušená klasicistní koncepce fasády s kordonovou římsou, korunní římsou a šambránami oken s nadřímsami v patře se taktéž dochovala. Sokl je obložen pískovcovými deskami. Dvorní průčelí je rovněž pětiosé, bez architektonického členění, zakončené rozeklaným štítem. Půda je využita k nové vestavbě obytných místností, do ulice osvětlených vikýři.