garáž

Zděný přízemní objekt na obdélném půdorysu s delší osou orientovanou ve směru SZ-JV, krytý polovalbovou střechou (alukryt). Zdivo cihelné, omítané, na bocích a v celé ploše zadní stěny doplněné nepravým hrázděním, vytvářejícím úzká obdélná pole (na jižním bočním průčelí dřevěné prvky chybí, pouze otisky v omítce). Ze západní dvorní strany čtveřice rozměrných obdélných vjezdů. Původní obdélná okna, umístěná na bocích objektu (po jednom) a na zadním průčelí (dvojice) byla druhotně zazděna, stejně jako obdélný vstup pro pěší se segmentovým záklenkem v ose zadního východního průčelí. Na plánu stavby od Franze Vodicy z roku 1912 je na obou stranách střechy navržena trojice trojúhelných vikýřů a na hřebenu střechy vysoké korouhvičky.