panská hospoda

Jednopatrová nárožní budova na mírném návrší v ose náměstí. Postavena na půdorysu písmene L, do dvora se napojují hospodářské stavby. Kryta vysokou mansardovou střechou, nad boční částí střecha valbová (krytinou pálená taška). Do náměstí i boční uliční strany fasády prolomeny vždy pěti obdélnými okenními osami v ne zcela pravidelném rozvrhu, okenní výplně trojdílné, novodobé. Na hlavní fasádě v místě čtvrté okenní osy prolomen obloukově završený vjezd uzavřený vraty. Tato fasáda hladká, členěna pouze soklem, kordonovou římsou, nárožními lizénami a lištovými šambránami. Boční fasáda bez architektonického členění, dvorní část značně poznamenána novodobými úpravami (prolomeny nové otvory). V přízemí nové ploché stropy, patro rovněž plochostropé, renesanční klenby s výsečemi a vytaženými hřebínky byly zbořeny po roce 1977.