měšťanský dům

Nárožní dvoupatrový dům krytý mansardovou střechou se zděnými vikýři. Průčelí do Kamenné ulice o deseti okenních osách. Ustupující mělký rizalit v šíři čtyř os tvoří střední část fasády. V přízemí je nové podloubí. Okna v nosné zdi mají kamenné rámování se stlačenými segmentovými záklenky, tři okenní otvory jsou nově proraženy. V prvním patře jsou okna se štukovými rámy, v nadpraží rovné římsy na konsolách. Okna v druhém patře mají v nadpraží římsy trojúhelníkové. Průčelí do náměstí členěno stejně. V přízemí výkladní skříň a vstup do podchodu. Původní dispozice porušena - nástup na schodiště vchodem z Kamenné ulice. Průjezd je zaklenut pruskými klenbami. Schodiště je původní, patra jsou plochostropá.