nájemní dům

Řadový 3 patrový 6 osý nájemní dům. Přízemí členěno soklem, pásovou bosáží, na osu prolomený pravoúhlý vstup rámovaný rýhovanými lizénami, jež nesou profilovanou římsu ve střední části s vloženým lichoběžníkovým polem s oválným medailonem. Okna v přízemí pravoúhlá trojdílná. Kordonová římsa odděluje 1., 2. a 3. patro. Fasáda rytmizována trojdílnými okny v nárožích, která jsou od střed okenních os oddělena lizénami se štukovým ornamentem v podobě stylizovaných květů a lví hlavy. Střed tvoří dvě sdružené pravoúhlé okenní osy, které jsou odděleny přetínanou lizénou. Okna jsou rámována hladkou šambránou, fasáda zdobena pravoúhlými vpadlými výplněmi. Podstřešní římsa zdobená vejcovcem nese sedlovou střechu s novodobou lichoběžníkovou 2. patrovou nadstavbou. Fasáda nadstavby hladká, zdobená lizénami a oválným medailonem.