kamenný kříž

Na čtvercové podnoži dvakrát odstupňovaný sokl, na nějž nasedá podstavec, jehož střední část rizalitově vystupuje. Spodní hrana podstavce je konvexně zaoblena. Profilovaná římsa nese patu kříže. Z deskového plintu vystupuje kónický dřík kříže zdobený symboly umučení Krista - překřížené kopí a na kůlu napíchnutá houba. V horní části kalich a v dolní hřeby. Kříž je hladký s rovnými zakončeními. Tělo Krista je útlé a zaujímá celou plochu kříže. Hlava skloněna k pravému rameni s pohledem směřujícím do strany. Nohy rovné, překřížené pravá přes levou a spojeny jedním hřebem. Ve vrcholu nápisová páska INRI. Po stranách kříže byly postavy vlevo Panny Maria Bolestná a vpravo sv. Jan Evangelista. Sochy byly odcizeny.