budova dvou bytů s kotelnou

Obytná budova je solitérní, omítaná, s několika málo otvory. Je složena ze dvou jen mírně přesahujících kubusů, které tak kreslí půdorys o tvaru sraženého T. Ze hmoty domu vystupuje jen stříška nad severozápadním vstupem a střešní nástavba s komínem na ploché střeše. Jihozápadní racionální fasáda se zamřížovanými lodžiemi působí poněkud ponuře. Celkově budově nelze upřít jistou proporční vyváženost, avšak jde o stavbu utilitární. Hmotově a tvaroslovím je s hlavní výpravní budovou spíše v kontrastu, to ale mohl být i záměr autora. Z konstrukčního hlediska jde o objekt zděný, s prefabrikovanými panelovými stropy. V polozapuštěném sklepě se nachází kotelna, ve zvýšeném přízemí a v patře vždy byt 2+1. Do střešní nástavby vedle komína je umístěna expanzní nádoba.