lázeňský dům Svatý Antoníček

Jedno až dvoupatrová budova obdélného půdorysu. Vstupní průčelí o osmi okenních osách je ve střední části konkávně prohnuto. V nároží vystupují rizality, v přízemí pravoúhlé, v patře oblé. Střecha je mansardová s volskými oky. V čele nárožních rizalitů je vikýř s eliptickým oknem. Ke střední části vstupního průčelí přiléhá v 1. patře balkón s kovovým mřížovým zábradlím, podepřen pěti dvojicemi sloupů. Přízemí je bosováno. Fasádu zdobí novorokokové štukové motivy. V nikách jsou osazeny vázy a v nárožích dvě dvojice bust, asi antických bohů. Ve 2. patře jsou zachována původní slohová okna. Dvorní průčelí je dvoupatrové, uprostřed vypouklý rizalit, po jeho stranách dva rizality pravoúhlé. Nad střední částí rizalitu balkon s železným zábradlím. Štuková výzdoba je omezena na vikýře v úrovni římsy. K pravé boční části přiléhá balkón s kuželkovým zábradlím. Interiér je plochostropý. Vstupní hala s recepcí – kolem lustrů na stropě štuková pole s rokaji. V letech 1997 a 1998 byla zbudována půdní vestavba, která se vně promítla zřízením vikýřů oválného tvaru s římsou.