sušárna a sklad

Průčelí v přízemí nad kamenným soklem je zdobeno kvádrováním, v prvním patře pásovou bosáží. Okna jsou zapuštěná za líc, ohraničena pásovou šambránou. Druhé a třetí patro má okna na výšku spojená do pasů. V mansardové střeše mají všechna průčelí do ulic /včetně zkosení/ štíty bez výraznější architektonické výzdoby (pouze prosté šambrány), jediné výrazné je barokizující zvlnění štítů. Na západní straně do dvora je situován tovární komín kruhového průřezu pro síření ve skladu chmele. Okna jsou dřevěná, do prvního patra obdélná s poutcem, čtyřkřídlá, šestitabulková, dovnitř otvíravá, osazená za líc průčelí. Od druhého patra jsou okna šestikřídlá, devítitabulková. Okna ve štítech mansardy jsou čtvercová, dvoukřídlová, čtyřtabulková. Na jihovýchodním nároží je ještě jedno okno kulaté, dělené na kříž a na severovýchodní straně je půlkulaté. Průčelí je děleno mohutnější římsou nad přízemím, další jednodušší a menší římsou nad prvním patrem, zakončené hlavní římsou nad třetím patrem. Mansardová střecha je krytá keramickými taškami bobrovkami.