Jedná se o omítnutou stavbu na obdélném půdorysu s třemi krátkými křídly vybíhajícími ze severozápadního průčelí. Střecha valbová krytá frankfurtskými šablonami z ocel. plechu. Nároží jednotlivých průčelí a křídel mají pilastry s volutovými hlavicemi nesoucími kladí s hladkým vlysem. Okenní a dveřní otvory jsou rámovány šambránami z cihelných tvarovek s podokenní římsou a svazkovými klenáky. Okenní a dveřní výplně jsou novodobé. Hlavní jihovýchodní průčelí je členěno třemi mělkými jednoosými rizality, které jsou vymezeny pilastry. Krajní rizality jsou ukončeny trojúhelníkovým frontonem, střední rizalit je ukončen segmentovým protrženým frontonem. V přízemí středního rizalitu je hlavní vstup do objektu. Stoupá k němu dvouramenné protisměrné schodiště se společnou podestou. Průčelí mezi rizality je členěno třemi okenními otvory. Jihozápadní průčelí je tříosé, severovýchodní dvouosé. Ze severozápadní stěny středního křídla, které vystupuje z severozápadního průčelí, vystupuje jednoosý rizalit rámovaný pilastry a zakončený trojúhelným protrženým frontonem. V přízemí byl zadní vstup do objektu (v současnosti zazděný luxferovými tvárnicemi). Průčelí křídla jihozápadně od rizalitu je prolomeno ve dvou osách úzkými okenními otvory vyplněnými luxferovými tvárnicemi. Severozápadní strana je nečleněna. Boční stěny (tj. severovýchodní a jihozápadní) středního křídla jsou dvouosé. Severozápadní stěna jihozápadního křídla je bez otvorů, severovýchodní křídlo má stěnu prolomenou okenními otvory v jedné ose. Boční fasády krajních křídel, tj. jihozápadní u severovýchodního a severovýchodní u jihozápadního, jsou členěné okenními otvory v jedné ose. Průčelí mezi křídly jsou dvouosá.