Dům č.p. 1302, bývalý infekční pavilon, je přízemní stavba obdélného půdorysu umístěna v severní části areálu. Střecha je valbová krytá frankfurtskými šablonami z ocel. plechu. Průčelí mají Lizénové rámy. Okenní otvory jsou rámovány šambránami z cihlových tvarovek, s hlavním klenákem a parapetní římsou. Uprostřed hlavního jihovýchodního průčelí je jednoosý rizalit ukončený segmentovým štítem. Členěn je jedním, půlkruhově ukončeným, okenním otvorem, umístěným mezi dvěma pilastry, které jsou ukončeny volutovými hlavicemi. Nad okenním otvorem je slepý segmentový oblouk. Průčelí po obou stranách rizalitu jsou prolomena jedním okenním otvorem. Severovýchodní stěna je členěna jedním obdélným vstupním otvorem. Jihozápadní a severozápadní průčelí se nedají fotografovat a tudíž ani popsat.