lovecký zámeček

Zděný patrový zámeček pravidelného osmibokého půdorysu je situován v jádru areálu. Stavba je opatřena vápennou omítkou s cihlově červeným nátěrem. Lisény a okenní ostění jsou odlišeny smetanově bílým nátěrem. Stavbu člení sokl, lisény, profilovaná kordonová římsa krytá sedlovou stříškou z bobrovek a profilovaná korunní římsa. Každá strana je o jedné ose. Obdélné okenní otvory (s okny osazenými ve špaletě) v přízemí rámují šambrány s lištou a ušima, v patře ozdobnější šambrány (střídavě se zaoblenýma a ostře zalamovanýma ušima s lištou a parapetní římsou). Do objektu se vchází třemi vchody zakončenými segmentovým obloukem. Mansardová střecha, krytá bobrovkami, vrcholí oplechovanou polygonální lucernou, makovicí a plechovým jelínkem.