nájemní dům

Řadový, třípatrový, šestiosý, s bočními rizality a s nevhodně čnějícími novodobými obdélnými vikýři. Budova na soklu s bosovaným parterem členěným motivem pilastrů a dvoudílnými okny v profilovaných šambránách s odstupňovaným klenákem a podokenní římsou na konzolách. Vstupní pilastrový portál v bočním rizalitu, nad ním obdélné okénko v šambráně. Na kordonové římse prvního patra spočívají volutové konzoly nesoucí podokenní římsu dvoudílných oken v pilastrové edikule, s bohatou vegetabilní dekorací v suprafenestrách a v parapetech (tam však pouze u 2. a 4. okna zprava). Rizality až do výše třetího patra s nepravou pásovou bosáží. Průběžná podokenní římsa oken druhého patra na vegetabilních konzolách, profilované šambrány s mušlí a rostlinným ornamentem v suprafenestře. Římsa třetího patra na konzolách. Třetí patro s hladkou fasádou, nižšími okny na podokenních římsách a s plochými šambránami, přistavěno v roce 1929. Hlavní římsa nese sedlovou střechu s naprosto nevhodnými novodobými vikýři.