kaple

Stavba na obdélném půdorysu vyrůstající z vysokého soklu je uzavřená půlkruhovou apsidou a překrytá sedlovou střechou s pálenou krytinou. V jejím středu je na hřebeni posazena oplechovaná čtyřboká věžička s jehlancovou střechou taktéž z plechu, s obdélnými okénky s dřevěnými žaluziemi na všech stranách. Ve vrcholu věžičky umístěna makovice a na ní kovový křížek. Kaple v bocích osvětlena osmitabulkovými obdélníkovými okny zakončenými segmentem v záklencích stejného tvaru. Apsida bez oken. V průčelí pravoúhlý vchod rámovaný šambránou s běžnými dřevěnými rámovými dveřmi, v omítce průčelí i v bocích mělké obdélné výklenky ukončené půlkruhovým obloukem. Profilovaná korunní římsa v průčelí krytá taškami odděluje štít volutového typu s oválným plechový štítkem ve své dolní části. Ke vchodu z úrovně terénu dva stupně.