měšťanský dům

Jednopatrový, čtyřosý dům s atikou v ustoupení linie domů mezi Hlavním nám. a Pekařskou ul. má jednoduché klasicistní průčelí s profilovanými šambránami a římsami, v levé ose v přízemí akcentované kamenným portálem zakončeným stlačeným obloukem s volutovým klenákem uprostřed. Do profilu archivolty je včleněn ornamentální pás vejcovce. Dveře jsou původní, zdobené řezbou, ovšem s mladší, secesní úpravou. V pravé ose přízemí je prolomen široký novodobý výkladec se segmentovým nadpražím, uprostřed se zachovalo původní okno s kamenným parapetem. Sokl fasády má obložení pískovcovými deskami, atiku završuje masivní korunní římsa. Dvorní průčelí je hladké, zakončené štítem polovalbové střechy, na straně ulice kryté atikou. Úprava otvorů, včetně lodžie v prvním patře je novodobá.