průčelí

Řadový třípatrový dům s pětiosým uličním průčelím sevřeným dvěma mírně vystupujícími postranními rizality v šíři jedné osy. Průčelí v přízemí člení pásová bosáž. V 1. a 2. patře nad vyloženou profilovanou kordonovou římsou je průčelí členěno na rizalitech vysokým pilastrovým řádem o 4 pilastrech s ionizujícími hlavicemi na vysokých římsami členěných soklech a uprostřed balkonovou osou, 1. od 2. patra oddělují mezi pilastry úseky římsy zdobené dekorativním pásem vejcovce. Průčelí v 3. patře členěné na rizalitech pilastry s římsovými hlavicemi a rustikovanými lizénami je odděleno vyloženou profilovanou parapetní římsou. Uliční průčelí je v přízemí prolomeno pravoúhlými okenními otvry a ve střední ose pravoúhlým vstupem, nad nímž vystupují dvě mohutné reliéfně zdobené volutové konzoly nesoucí balkon v 1. patře. Průčelí v 1. a 2. patře je prolomeno pravoúhlými okenními otvory opatřenými profilovanými šambránami, jejichž vertikální linie dosahují až ke kordonovým římsami a rámují tak také vpadlé parapetní výplně. Balkony ve střední ose nesou volutové konzoly, konzoly balkonu v 2. patře podepírají karyatidy, balkony mají balustrová zábradlí mezi bohatě reliéfně zdobenými nárožními hranolovými sloupky, v čelních polích zábradlí balkonů jsou umístěny kartuše nesené páry gryfů. Průčelí v 3. patře je prolomeno pravoúhlými okenními otvory s profilovanými šambránami. Uliční průčelí je završeno vyloženou profilovanou korunní římsou spočívající na sledu masivních konzol.