měšťanský dům zv. U Procházků

Řadový patrový dům se nachází v JV nároží náměstí, na úzké parcele podél SZ-JV osy. Střechy jsou sedlové, kryté plechem, na dvorním křídle taškami. Část do náměstí má hřeben souběžný s průčelím, zadní část má střechu nižší, kolmou. V zadní části parcely je součástí objektu drobný přízemní přístavek. Fasády jsou prosté, pouze SZ průčelí do náměstí je v patře členěno mělkou patrovou a nadokenní římsou. V pravé části průčelí je osazen kamenný pozdně gotický portál v pravoúhlém rámu, zdobený dvěma erby s korunkami (jeden nese písmeno "M"). Vedle portálu je vlevo umístěna obdélná výloha, v patře jsou čtyři obdélná okna a ve vrcholu průčelí je umístěn široký obdélný vikýř, ukončený frontonem. Okna boční fasády jsou rovněž obdélná, rámovaná jednoduchými špaletami, vpravo je při nároží umístěna další výloha. Průjezd za portálem je v zadní části údajně klenut valeně, stejně jako některé přilehlé prostory. V interiéru je údajně několik gotických portálků. Předmětem ochrany je dům čp. 98 a vymezený pozemek.