městský dům

Řadový jednopatrový dům ustoupený z uliční čáry a opatřený předzahrádkou. Čtyřosé, v patře tříosé uliční průčelí je členěno středním rizalitem, plochou kordonovou římsou oddělující přízemí od patra a v patře nárožní bosáží a uprostřed rizalitu náznakem balkonu. Průčelí v přízemí je prolomeno segmentově zaklenutými okenními otvory, na rizalitu vstupem a v poslední ose novodobým pravoúhlým vjezdem do garáže, nad nímž se dochoval segmentově zaklenutý nadsvětlík. Okna i vstup a nadsvětlík jsou rámovány profilovanými šambránami protnutými klenáky s maskarony, klenák nad vstupem a okenním otvorem na rizalitu tvoří masivní volutové konzoly nesoucí náznak balkonu v patře. Průčelí v patře je prolomeno pravoúhlými okenními otvory, okna v krajních osách jsou posazena na průběžných profilovaných parapetních římsách přerušených rizalitem, pod velkým okenním otvorem na rizalitu se nachází profilovaná parapetní římsa a vyložená balustrová parapetní výplň vzhledu balkonu spočívající na bohatě zdobených volutových konzolách. Uliční průčelí je završeno vyloženou profilovanou korunní římsou, pod níž je veden pás zubořezu. Nad rizalitem je vztyčen dvouetážový štít s volutovými křídly členěný profilovanými římsami a ukončený segmentovým nástavcem prolomeným nikou zaklenutou mušlovou konchou. Štít je prolomen pravoúhlým okenním otvorem.