nájemní dům

Řadový dvoupatrový dům se symetrickým sedmiosým průčelím. Průčelí je členěno profilovanou kordonovou římsou oddělující přízemí od pater, přízemí nad hladkým soklem ukončeným římsou je bosováno. Průčelí v přízemí je prolomeno pravoúhlými okenními otvory v mělkých vpadlinách a ve střední ose pravoúhlým vstupem. Průčelí v 1. patře je prolomeno pravoúhlými okenními otvory s širokými lištovými šambránami, suprafenestry s obdélníky z hrubého omítnutí člení trojice reliéfně zdobených volutových konzol nesoucích vyložené profilované návojové římsy. Pod okny je vedena průběžná parapetní římsa, která se pod okny zalamuje do prostoru, pod římsou se nachází pravoúhlé parapetní výplně s obdélnými vpadlinami. Pravoúhlé okenní otvory v 2. patře jsou řešeny identicky jako 1. patře, jejich parapetní výplně vyrůstají přímo z návojových římsy oken v 1. patře. Uliční průčelí je završeno vyloženou profilovanou korunní římsou, pod níž je veden pás zubořezu.