městský dům

Řadový zděný jednopatrový dům ve východní frontě náměstí, vzniklý sloučením starších objektů, které se projevují trojicí polovalbových bedněných štítů v průčelí. Průčelí je hladce omítané, téměř bez architektonického členění, rozložení otvorů je nerovnoměrné, v patře celkem 5 okenních os, v přízemí uprostřed vstup v novodobém provedení a po jeho bocích po třech okenních osách (v pravé části dvojice oken znatelně výše položených. Okna mají hladké štukové šambrány s profilovanými podokenními římsami v patře. Okenní křídla nepůvodní, napodobující členěním obvyklé klasicistní dělení oken. Dvorní průčelí zachováno v podobě asi z 19. století, je zakončeno trojicí cihelných sedlových štítů, nově opatřených hladkými omítkami. V 1. patře po dvou až třech okenních osách (ojediněle zachováno původní okno dvoukřídlé, o 6 tabulích) okna obdélná, bez šambrán; ve dvou štítech symetricky po dvou okenních osách (1 slepá). Střechy opatřeny alukrytovou krytinou. Uprostřed v přízemí pravoúhlý otvor průjezdu.