nájemní dům

Třípodlažní nárožní dům se zkoseným nárožím ve formě osového rizalitu s hlavním vstupem a dvěma okenními osami, lemovaného širokými pilastry a zakončeného výrazným obloučkovým štítem bohatého členění a s malým segmentovým okénkem. Do obou ulic jsou rozvinuta křídla o dvou okenních osách, následovaná širokými, mělkými rizality lemovanými mělkými bosovanými pilastry a zakončenými výraznými polovalbovými štíty. Levý rizalit s výlohou v přízemí a třemi okenními osami v patrech - střední úzké okno je z obou stran vždy doplněno velmi úzkými okny o stejné výšce, ale poloviční šířce nad společnou okenní římsou. Ve štítu ležaté oválné okénko. Pravý rizalit je identický, avšak pouze s jednou okenní osou se širšími okny, ve štítu opět oválné okénko. Okenní otvory křídel a pravého rizalitu v 1. patře mělce segmentové, ostatní v 1. a 2. patře obdélné. Výplně čtyřdílné nebo vertikálně dvoudílné. V přízemí nepravidelně rozmístěné jednoduché otvoty obchodní vybavenosti. Nad nárožním portálem, s plochým záklenkem se zaoblenými rohy, geometricky členěný parapet ve formě stylizovaného kladí nesoucího římsu oken 1. patra. Fasády se střídmou secesní výzdobou.