měšťanský dům, bývalá spořitelna

Řadový patrový dům na obdélném půdorysu, který se nachází v pravé části S fronty náměstí. Dům je kryt sedlovou, plechovou střechou. Fasáda je V přízemí členěna rustikovými pásy, v patře je po stranách rámována dvojicí pilastrů, nesoucích profilovanou korunní římsu. Tři valené oblouky v přízemí jsou rámovány bohatými profilacemi s kartušemi namísto klenáků. Jsou upraveny jako výlohy se vstupy. Šest obdélných oken v patře je rámováno profilovanými šambránami s obdélnými parapetními poli a frontony ve formě kartuší se zvlněnou nebo volutovou římsou. V pravé části je na parapetu odhalena část malované fasády. Dvorní fasáda je hladká, s nesymetrickými novodobými okny. Předmětem ochrany je dům čp. 2 a vymezený pozemek.