nájemní dům

Řadový čtyřpodlažní objekt se sedlovou střechou, uliční fasáda o čtyřech okenních osách. V přízemí nepravidelná trojice portálů vstupu a garážových vjezdů. Patra oddělena římsou. Okna 1. a 2. patra ve dvou levých osách vsazena do vysokých, přes obě patra procházejících obloukových lisénových polí, ve dvou pravých osách pak vsazena do mělkého arkýřového pilastru, dále členěného a zdobeného organickými ornamenty, od přízemí odděleného balustrádou na konzolách a završeného mělkou stříškou tvaru obrácené vany. Okna třetího patra opět oddělena parapetní římsou, mezi okny mělké klasicizující pilastry nesoucí členitou kordonovou římsu se zubořezem. Všechna okna trojdílná, v horním dílu jemněji členěná na osm polí.