nájemní dům

Pětipodlažní řadový objekt s mansardovou střechou a středovým volutovým štítem s trojúhelným zakončením. V přízemí pětiosá oblouková slepá arkáda s bosovanými pilíři a s obdélnými šestidílnými okny ve výplních, ve středním oblouku s vysokým klenákem asymetrický vstup. V prvním až čtvrtém patře, oddělených od přízemí profilovanou římsou, ve čtyřech osách široká, devítidílná okna. Okna třetího patra odělena další úzkou římsou. Římsy zároveň tvoří parapet oken 1. a 3. patra. Nad okny 3. patra výrazná kordonová římsa se zubořezem. Okna 4. patra jsou již zasazena do dolní části mansardové střechy (krajní osy) a štítu (střední osy). V nadstřešní části štítu, ve středu pod trojúhelným zakončením ještě jedno devítidílné okno. Nároží zdobena páskovou rustikou. Volné horizontální hrany oken spojeny žlábkovou linkou, ostatní fasáda hladká.