uliční průčelí

Čtyřpodlažní řadový dům se sedlovou střechou a rohovou věží. Obdélná okna v šesti osách v rytmu 2+4, druhé a čtvrté podlaží odděleno římsou. V prvních dvou osách v úrovni zvýšeného suterénu obchodní vybavenost. V přízemí dvoudílná okna, ve 3. ose portál lemovaný pilastry a stříškou s plastikami váz na okrajích, mezi nimi obloukový nadsvětlík, nad ním i vázami oblé obloučkové kovové stříšky. V 2. podlaží okna třídílná s diagonálním členěním v horním dílu, s obloukovým frontonem a obloukovou stříškou ve 4. a 5. ose; namísto oken v prvních dvou osách velký arkýř na obloukových konzolách a středním vějířovitém náběhu, s velkým obloukovým šestidílným oknem s jemnějším diagonálním členěním v horních dílech, arkýř završený stříškou tvaru obráceného lodního kýlu se špicemi na okrajích, nad oknem obloukovitě prolomenou. Ve 3. podlaží menší čtyřdílná okna, nad nimi výrazná římsa přerušená nad 4. a 5. okenní osou, volné konce zvýrazněné a podepřené konzolami s mezilehlou níže ležící stříškou, nad ní v místě římsy a mezi okny 4. podlaží vavřínový věnec se závěsy a s reliéfem profilu mužské hlavy. Okna 4. podlaží jednoduchá dvoudílná, nad nimi podstřešní římsa. Nad prvními dvěma osami fasáda o patro zvýšena, tvoří tak věž s jedním širokým třídílným oknem. Věž zakončena nízkou zvonovitou střechou se špicí, z jejího okraje je vytaženo malé oválné okénko. Fasáda 2. a 3. podlaží má omítku s hrubou strukturou, ostatní plochy mimo dekoru jsou hladké.