měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o šesti okenních osách v průčelí do náměstí, krytý sedlovou střechou se šesti volskými oky. Přízemí čelní fronty je novodobě proraženo výkladními skříněmi, z původního členění je v ose domu zachován půlkruhový portál s klenákem zasazený do pravoúhlého bosovaného rámu s průběžnou patrovou římsou. Průčelí s okny mající zachovalé římsy člení ploché orámování. Okna mají ploché, ušaté šambrány. V přízemí se zachoval v ose dispozice průjezd s křížovou klenbou, vlevo od průjezdu jsou ploché stropy, v zadní části je zachovaná lunetová klenba. Po pravé straně průjezdu je zachován prostor se středním pilířem, sklenutý čtyřmi poli hřebínkové klenby. Schodiště do patra je umístěné v zadní části průjezdu, původem je z 19. století. Dispozice prvního patra je výsledkem přestavby 19. století, místnosti jsou plochostropé, trámový strop v pokoji do náměstí pochází z druhé poloviny 19. století.