měšťanský dům

Dům stojí na nároží Řeznické ul. a V fronty hl. náměstí. Zdivo nejspíše cihelné, vápenné omítky fasád nejednotné úpravy, tmavě růžového a světle růžového tónování. Dvoupatrová budova má obdélný půdorys, orientovaný delší osou kolmo k náměstí. Dům je opatřen původním novobarokním členěním fasád. Bohatěji zdobeno je západní, do náměstí otočené průčelí včetně arkýře na nároží, jehož válec je konzolovitě zavěšen v úrovni podlahy prvního patra. V přízemí je nově upravený výklad obchodu. Fasády v úrovni přízemí členěny pásovou bosáží. Mansardová střecha, pročleněná původními vikýři, je kryta asfaltovým šindelem. Arkýř vrcholí cibulovou bání pobitou měděným plechem. Předmětem ochrany je dům čp. 228 na parc.č.94.