měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o třech okenních osách s rovnou atikou a dvěma oblouky loubí. Průčelí má modrou fasádu se světle modrými architektonickými prvky a stejnou barvou přízemí. Horizontální členění průčelí profilovanou kordonovou římsou nad přízemím, plochou kordonovou římsou nad prvním patrem a prostou hranolovou korunní římsou, zakončující atiku. Čtyřtabulková okna jsou patra jsou osazená v jednoduchých plochých šambránách. Osmitabulková okna atiky jsou zasazena do fasády hladce. Podloubí je otevřeno dvěma segmentově klenutými oblouky arkád, sklenutých na hranolové omítané pilíře, podepřené z vnější strany opěráky, které se směrem dolů rozšiřují. Podloubí klenuto dvěma plackami mezi pasy. Stěna domu je prolomena dvěma otvory - pravý s pískovcovým pravoúhlým portálem s profilací a obdélným klenákem (natřený fialovou barvou), levým se vstupuje do prodejny v přízemí. Střecha je rovná plechová, umístěná bez krovní konstrukce nad prvním patrem.