kaple sv. Václava

Jednolodní kaplička je obdélného půdorysu s půlkruhově ukončeným presbytářem. Hladké fasády jsou členěné lizénovými rámy. Boční fasády jsou prolomeny jednou okenní osou, otvory jsou ukončeny půlkruhově a orámovány jednoduchou šambránou. Hlavní průčelí je prolomeno pravoúhlým vstupem, nad nímž je půlkruhový výklenek. Nároží člení lizénový rám. Nad vchodem se zdvihá trojúhelný štít ohraničený dvěma pilířky, z něhož vychází hranolová vížka, ze čtyř stran prolomená otvorem s půlkruhovým záklenkem. Uvnitř je zavěšen zvon datovaný rokem 1736. Podstřešní profilovaná římsa nese sedlovou střechu, nad presbytářem ukončenou zvalbením. Střecha vížky je stanová, završená zlacenou makovicí s křížkem. Nad vstupem do kaple je adjustován dřevěný kříž s plechovým korpusem Krista. Interiér kaple je zaklenut plackovou klenbou.