zámek

Volně stojící jednopatrová obdélná zděná stavba s hladkou omítkou a okrovým nátěrem. Střecha mansardová, krytá šedým eternitem, komíny z režných cihel. Dispozice nepravidelná, převážně dvoutraktová. Exteriér: Palubkami obitá, na jihu silně vykonzolovaná hlavní římsa, dvojdílná okna novodobá. Jižní průčelí: devítiosé, ve 3. a 8. ose přízemí půlkruhově zaklenuté portálky s lištou, náběžními římsami a klenáky. Východní průčelí: trojosé, v přízemí ve 2. ose okénko, 3. osa neobsazena. Severní průčelí osmiosé, s mírně šikmým betonovým soklem, za 1. a 4. osou drobné přístavky. Západní průčelí trojosé, v přízemí 1. osa neobsazena, uprostřed pod hlavní římsou umístěn kamenný reliéfní alianční znak: Vlevo Valdštejnové (znak čtvrcený se lvy a srdečním štítkem?), vpravo Trautmansdorfové (čtvrcený s růžicí na srdečním štítku, 1. pole pokosem dělené, ve 2. a 3. trojúhelníky, ve 4. nahoře vodorovné pruhy) - tvoří je oválné štíty na bohatě tvarovaných rokajových kartuších, na jejich spodní části květinový feston, pod kartušemi akantové listy, nad nimi koruna.