fara

Samostatně stojící zděná omítaná jednopatrová budova s nehlubokým rizalitem na jihozápadní straně, částečně podsklepená. Střecha je sedlová s třetinovými valbami na obou štítech, krytá pálenou taškou vlnovkou. Celý objekt je omítnutý šedou tvrdou omítkou typu břízolit, fasády jsou hladké, nečleněné. Na jihovýchodní fasádě je po odbouraném čeledníku patrný zbytek původního členění fasád lizénami. Průčelní jihozápadní fasáda je pětiosá, z toho tři osy jsou v rizalitu. V přízemí ve středu rizalitu je pravoúhlý vstup, lemovaný kamenným ostěním, s lištou, klenákem, ušima a kapkami, v klenáku je datum 1771. Severovýchodní fasáda je rovněž pětiosá, v přízemí osově umístěný vstup je pravoúhlý, kamenné ostění je zdobeno ušima, kapkami a lištou. Kratší boční fasády jsou dvouosé, ve štítu je malé oválné okénko, štít odděluje profilovaná korunní římsa, obíhající celý objekt. Okenní výplně jsou dřevěné, členěné do kříže, novodobé.