měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům ze smíšeného zdiva o dvou okenních osách vstupního průčelí, bez štítu. Okna pravoúhlá, šestitabulková, jsou zasazena do jednoduchých hladkých štukových šambrán. Nad okny prvního patra jsou rovné profilované suprafenestry. Horizontální členění domu se skládá z pásové rustiky přízemí, zakončené profilovanou kordonovou římsou, a z hranolové korunní římsy. Vertikální členění pomocí pilastrů s římsovými hlavicemi, které jsou přiloženy na okrajích fasády v patrech. V přízemí pravoúhlý portál a výkladec, oboje s novodobými dřevěnými rámy se skleněnou výplní, dveře dvoukřídlé. Fasáda má vápennou omítku v bílé barvě. Dvorní průčelí má v patrech po jednom třídílném typovém okně a v přízemí dvě dvoukřídlá okna s novodobými mřížemi. Je bez architektonického členění, bez štítu, dvorek je společný s vedlejším domem, zatravněn. Střecha pultová, vaznicové konstrukce krovu, který je přístupný z vedlejšího domu.