park s příkopem, místností ve skále a ohradní zdí

Park má výměru 2,33 ha. Park navazuje na zámek ze severní a východní strany. Parkem protéká potok, který ho podélně dělí téměř na polovinu. Osnova parku byla barokní, pocházející z druhé poloviny 18. století, současně byla u zámku založena zahrada na pětiúhleníkovém půdorysu. Základní osnova vydržela i v 19. století, kdy však byla pozměněna vnitřní náplň a park získal krajinářský charakter. Původní síť cest počítala se zajímavými pohledy především na zajímavé solitéry, dnes již tyto cesty vymizely. Park je komponován na podélnou osu s ovocnou alejí. V kompozici je využit protékající potůček s drobnými stavbami mostků a lávek. V SV části je novostavba altánu, za ním zahradnictví. JV od zámku je ve skalním masivu fortifikačního příkopu vytesaná místnost, uvnitř s křížovými klenbami s hřebínky sklenutými do středního pilíře. Do příkopu se místnost otvírá třemi lomenými okny. Fortifikační příkop je částečně zděný, částečně vytesán do skály, vede přes něj most (částečně cihlový, částečně kamenný), s pilířovým zábradlím.