zámek

Zámecká budova na obdélném půdorysu, jednopatrová o šesti okenních osách v průčelí a třech okenních osách na boční fasádě. Hladká fasáda hlavního průčelí směřujícího na jihovýchodní stranu členěna hladkou kordónovou římsou. V přízemí je ve třetí ose prolomen pravoúhlý vstup původně přístupný dvouramenným schodištěm. Okna v přízemí jsou pravoúhlá lemovaná profilovanou šambránou. U čtvrtého okna zleva se v přízemí dochovala původní kovová košová mříž. Okenní otvory v 1. patře jsou akcentovány vyloženou profilovanou parapetní římsou, na níž dosedá profilovaná šambrána s ušima, kterou v nadpraží protíná mohutný klenák. Vyložená profilovaná římsa nese sedlovou střechu, na štítových stranách mírně zvalbenou. V jihozápadní boční fasádě prolomeny dvě pravoúhlá okna lemovaná profilovanou šambránou s klenákem ve vrcholu. Severovýchodní boční fasádu člení tři pravoúhlé okenní otvory v přízemí zdobené profilovanou šambránou a v patře šambránou s vloženým klenákem. Přízemí od prvního patra odděleno hladkou kordónovou římsou. Výrazný trojúhelníkový štít odděluje vyložená profilovaná římsa. Ve štítu proražena novodobá okna, přičemž jedno nevhodně protíná profilovanou římsu. Fasáda zámecké budovy obrácená směrem do parku shodného architektonického členění.