fara

Volně stojící jednopatrová budova obdélného půdorysu. Fasáda hladká, členěna poměrně vysokým soklem a lizénovým rámem protnutým kordonovou římsou. Přízemí prolomeno dvěma okenními osami, okna pravoúhlá v líci zdiva, která jsou zasazena v mírné pravoúhlé vpadlině propojené ve vrcholu s kordonovou římsou. Asymetricky umístěn pravoúhlý vchod zasazený do hluboké špalety. Přízemí odděleno od 1. patra kordonovou římsou protínající lizény. První patro prolomeno třemi okenními osami, okna pravoúhlá se šambránou s ušima a klenákem ve vrcholu. Nad okny zalamovaná nadokenní římsa. Štítové zdi prolomeny dvěma okenními osami nad sebou, okna pravoúhlá se šambránou s ušima a klenákem ve vrcholu. Profilovaná korunní římsa nese hladký štít, ve kterém je prolomen kruhový otvor rámovaný hladkou šambránou. Na východní straně farní budovy jsou okna v prvním patře a jedno okno v přízemí, zazděna. Podstřešní profilovaná římsa nese střechu sedlovou, krytou pálenou střešní krytinou.