kostel sv. Jana Nepomuckého

Jednolodní orientovaná stavba se segmentovým závěrem kněžiště a čtyřbokou věží nad průčelím. Loď členěna lizénovými rámy na nízké průběžné podezdívce, prolomena dvěma okenními osami, okna segmentově zaklenutá. Na jižní straně lodi jeden pravoúhlý vchod. Kněžiště členěno lizénami, prolomeno jednou okenní osou, okno segmentově zaklenuté. Na severní straně kněžiště obdélný přístavek sakristie prolomen jednou okenní osou, okno pravoúhlé a jedním pravoúhlým vchodem. Průčelí s nízkým středním rizalitem členěno lizénovými rámy, prolomeno na osu pravoúhlým vchodem, přístupným třemi stupni. Po obou stranách vchodu po jedné okenní ose, okna lunetového tvaru. Nad vchodem v nice půlkruhově zaklenuté okno lunetového tvaru, pod nikou úsek návojové římsy. Po obou stranách rizalitu po jedné okenní ose, okna pravoúhlá. Nad hlavní profilovanou římsou štít s volutově ukončenými křídly, členěnými lizénami. Štít prolomen jednou okenní osou, okno pravoúhlé. Nad bohatě profilovanou římsou zvonicové patro věže členěno lizénovým rámem, prolomeno na třech stranách jednou okenní osou, okna půlkruhově zaklenutá. Nad okny kruhový hodinový ciferník. Podstřešní profilovaná římsa nese stlačenou cibuli završenou čtyřbokým jehlanem s makovicí a křížem. Podstřešní profilovaná římsa nese střechu sedlovou nad kněžištěm zvalbenou. V interiéru loď zaklenuta třemi poli pruské klenby mezi dvojicí pasů. Kněžiště od lodi odděleno zdvojeným vítězným obloukem, který dosedá na mohutné úseky kladí. Kněžiště zaklenuto konchou a pruskou plackou. Zděná kruchta konvexně a konkávně zprohýbaná. Podkruchtí zaklenuto dvěma poli české placky. Parapet kruchty dřevěný, s akantovým a rokajovým ornamentem kombinovaným s ornamentem mřížky.