fara

Patrový zděný a omítaný dům obdélného půdorysu s mansardovou střechou krytou taškami situovaný severně od areálu kostela sv. Petra a Pavla v Nádražní ulici. Jižní průčelí v přízemí i patře šestiosé. Vstup umístěn ve čtvrté ose zprava, v jednoduchém kamenném ostění s nadsvětlíkem. Dveře jsou dvoukřídlové, dřevěné, ve střední části křídla skleněný úzký rám. Okna jsou dvojitá, v přízemí čtyřtabulková, v patře trojtabulková v líci rámovaná jednoduchým ostěním zakončeným kapkami. Nároží armována kvádry. Západní a východní průčelí dvouosé, ve východním průčelí okenní otvory umístěny symetricky, na západním asymetricky. Okna východního průčelí obdobného provedení jako na jižním průčelí. Okna na západní straně ve špaletě, opatřena mříží. Severní průčelí sedmiosé, okna přízemí jsou dvojitá, v přízemí čtyřtabulková, v patře trojtabulková v líci rámovaná jednoduchým ostěním zakončeným kapkami. Fasáda hladká, okrové barvy.