ohradní zeď s branami

Bývalý hřbitov kolem kostela má tvar čtyřúhelníka rozšiřujícího se k SV. SV roh seseknutý, ostatní tři rohy seseknuté a uprostřed konkávně prohnuté. Zeď členěna soklem a lizénovými rámci, kryta cihlami ven spádovanými, na něž položeny prejzy. Na Z branka se vstupem obloukovým s maltovým rámcem, členěná soklem, pilastry, římsou s vloženým obloukem. Rozlomená římsa, uprostřed soklík. Postranní zídky s římsičkami mají šikmé stříšky. S zazděná branka s pravoúhlým vstupem, členěná soklem, pilastry, římsou. Trojúhelníkový štít s římsou. Postranní zídky s římsami mají konkávně prohnuté šikmé stříšky. Na V zazděná branka se segmentovým vstupem s maltovým rámcem, členěná soklem, pilastry, římsou s vloženým obloukem nad vstupem. Rozeklaný štít se zprohýbanou římsou, uprostřed nižší soklík. Postranní zídky s římsami mají konkávně prohnuté šikmé stříšky. Na J branka s pravoúhlým vstupem s plastickým rámcem, členěná soklem, pilastry, římsou. Obloukový štít s vysazenou římsou. Postranní zídky s římsami mají šikmé stříšky. Všechny branky kryty prejzy.