zámek

Obdélný dvoupatrový objekt s podélnou osou ve směru SV - JZ. Půdorys obdélníka, při S nároží pravoúhle vykrojeného, na JZ a SV vystupuji jednoosé rizality. Fasáda členěna soklem, pilastry bez hlavic dělených do kvádrů a profilovanou podstřešní římsou. Portál hlavního vstupu v SZ průčelí s pilastry, profilovaným obloukem kolem dveří, plastickými polemi, prohnutou římsou a rozlomenou římsou s volutami. Okna a dveře na JZ pravoúhlé s maltovými rámci, v 1. patře s ušima a spodní římsou. Nad oknem nad hlavním vstupem mezi patry kartuše s erbem, sousední okna mají suprafenestry s rozlomenou římsou - 2 esovité úseky. Okna v horním patře mají vysoké klenáky zasahující do podstřešní římsy. Střecha členitá, valbová, krytá bobrovkami. Přízemí je klenuté valenými klenbami, patra jsou plochostropá. Schodiště je podpíráno pasy s kobylími hlavami.