kostel sv. Máří Magdalény

Jednolodní orientovaný obdélný kostel s polokruhovým presbytářem, hranolovou věží v Z průčelí a dvojicí vysokých obdélných přístavků po stranách lodi. Sakristie přistavěna na S straně presbytáře. Loď je zakryta mansardovou prejzovou střechou, presbytář valbovou a přístavky se sedlovou střechou mají štíty s přední části rozlomenou. Věž a sanktusová vížka nad presbytářem jsou kryty plechem. Hladce omítané fasády jsou členěné lisenami a otevřené vysokými segmentově ukončenými okny. Přístavky po stranách lodi jsou ve střední části otevřené vysokým obloukem a po stranách menšími oválnými okny. Všechna okna rámují šambrány. Loď je klenutá valenou klenbou do pasů s výsečemi, triumfální oblouk je půlkruhový a presbytář je klenutý plackou klenbou a konchou. V západní části lodi je varhanní kruchta nesená 4 sloupy, nad sakristií je umístěna oratoř. V bočních přístavcích empory.