nájemní dům

Řadový 3 patrový 6 osý nájemní dům. Přízemí členěno soklem, pásová bosáž, v první ose pravoúhlý vjezd půlkruhově zaklenutý, ve 2. a 6. ose proraženy novodobé pravoúhlé vstupy, okna hladká. Kordonová římsa odděluje 1. a 2. patro. Okna 1. patra pravoúhlá, v parapetu se rytmicky střídají lizény a vpadlé výplně, v nichž jsou motivy dvou soustředných koňů a palmet. Okna flankována lizénami, jež nesou konzoly trojúhelníkových frontonů. Nad okny klenák. Nároží zdůrazněno bosovanými pilastry. Okna 2. patra pravoúhlá s hladkou šambránou s ušima a úseky rovných říms. Okna 3. patra na průběžné parapetní římse pravoúhlá, zdobená hladkou šambránou s ušima. Podstřešní konzolová římsa nese sedlovou střechu.