nájemní dům

Řadový třípatrový sedmiosý nájemní dům. Přízemí s pásovou bosáží, na osu prolomený pravoúhlý vstup v rizalitu půlkruhově zaklenutý s olištovanou šambránou a klenákem ve vrcholu, vstup flankován pilastry s předsazenými sloupy nesoucími profilovanou římsu, ve cviklech motiv květinových festonů. Kordonová římsa odděluje I. patro, okna pravoúhlá v parapetu motiv kuželek, kolem oken pilastry s kanelurami a ionskou hlavicí, jež nesou úseky návojové rovné římsy zdobené zubořezem. V rizalitu v I. patře sdružené okno flankované dvěma karyatidami, mezi okny sloup s kompozitní hlavicí, které nesou úsek nadokenní rovné římsy zdobené zubořezem. Okna II. patra - v parapetu motiv dvou gryfů, kolem oken šambrány s pilastry, nad okny segmentové frontony na konzolách, v rizalitu sdružené okno flankovaná karyatidami, mezi okny sloup s kompozitní hlavicí. Podpůrné články nesou trjúhelníkový fronton zdobený zubořezem. Okna III. patra s průběžnou parapetní podokenní římsou, s profilovanou šambránou a ozdobným klenákem ve vrcholu, mezi okny pilastry s kompozitní hlavicí, v rizalitu sdružené okno půlkruhově zaklenuté s profilovanou šambránou a klenákem ve vrcholu. Podstřešní profilovaná římsa na zdobených konzolách zdobená motivem zubořezu a vejcovcem nese sedlovou střechu.