dům

Obdélný patrový dům se sedlovou střechou, krytou břidlicí. Hlavní podélné průčelí je z větší části roubené, otočené směrem k Východu. V přízemí je vyšší omítaná kamenná podezdívka, nad ní roubená část, dělená do 3 os. Zleva dvě okenní osy, třetí osu tvoří jednokřídlé dveře v dřevěných zárubních s proskleným nadsvětlíkem. Pravá část přízemí je vyzděná, hladce omítaná, s jednou okenní osou. Okna jsou dvoudílná, dvoukřídlá, zasazená v dřevěných šambránách, dělená do šesti čtvercových tabulek. Patro je celé roubené, dělené symetricky okny ve 4 osách, odpovídajících osám přízemí. Ve střeše je v této části centrálně umístěn slezský vikýř. Jižní štítové průčelí je v přízemí s hladkou podezdívkou, levá část do výše patra hladce omítaná, v patře hrázděná se vsazeným jedním oknem. Pravá část přízemí i patra je roubená, dělená v přízemí i patře symetricky vždy dvěma okny do dvou os. Okna jsou shodná s okny podélného průčelí. Štít je svisle bedněný, uprostřed symetricky proražen dvěma malými obdélnými okny. Západní dvorní průčelí je v přízemí hladce omítané, v patře hrázděné, doplněné zřejmě novodobým protažením střechy v severní části, která kryje malý balkón. Stavba těsně přiléhá k sousední parcele a domu.