činžovní dům

Zděný omítaný rozlehlý nárožní třípatrový dům na pravidelném přibližně obdélném půdorysu s okoseným nárožím, krytý sedlovou střechou, při nároží zvalbenou. Průčelí do Sedláčkovy ul. o 8 osách, do Riegrovy ul. šestiosé. Obě průčelí jsou vymezena při okoseném nároží mělkými rizality, které nad hlavní římsou zavšují nízké atiky tvořené pylony a mřížovými dekory. Fasáda secesní. V 1. a 2. patře okoseného nároží vystupuje dvouosý arkýř s letopočtem 1903, ve 3. patře na arkýři zřízen balkon se secesním zábradlím. Okosené nároží vrcholí segmentovým štítkem, sevřeným mezi dvěma pylony s globusy. Fasáda pater zdobena bohatým štukovým dekorem s motivy lidských masek, květy, listy, obilnými klasy, pod hlavní římsou plastiky sov, nad přízemím reliéf hadů. V přízemí umístěny novodobé obchodní výkladce.