dům

Zděný omítaný dům, patrový, obdélného půdorysu s mansardovou střechou, pod mansardou se nachází průběžný slezský vikýř po celé délce střechy. Střecha pův. krytá břidlicí, nyní eternitem. Fasáda je členěna geometrizovanou štukovou výzdobou z 20. let 20. století, s plastickou štukovou bosáží na nárožích. Přízemí je děleno do 4 os, v levé části jsou vsazeny ve dvou osách dvě okna, zakončená půlkruhem. Okna jsou lemována štukovými špaletami, s plastickou štukovou bosáží. Okna jsou dvoukřídlá, dvoudílná, dělená do šesti polí. Třetí osu zleva tvoří vstupní portál, vsazený v kamenném ostění. Spodní část ostění s hranolovými patkami, na nich jsou nasazeny hranolové polosloupky, zakončené římsovými hlavicemi, v nadpraží je portál zakončen segmentovým obloukem se středovým hladkým klenákem, završeným architrávem. Do ostění jsou vsazeny původní dvoukřídlé dveře, dělené na 4 zrcadla, s proskleným nadsvětlíkem. Vlevo 4. osu tvoří výkladové okno v dřevěném orámování. První patro je odděleno jednoduchou štukovou římsou. V patře jsou vsazena ve štukových rámcích 4 obdélná okna, dvoudílná, dvoukřídlá, dělená do 4 obdélných polí. Přízemí a patro jsou plochostropé.