nájemní dům

Nárožní šesti podlažní nájemný dům. Fasáda do ulice Tučkova tří osá s pravoúhlým arkýřem ve druhé ose. V přízemí a v 1. N.P. čtyři okenní osy. Dvě jsou čtvercové, okenní osa pod arkýřem sdružená se dvěma obdélnými úzkými okny. Okna 1. -5. N.P. čtvercová zdobená vyloženou parapetní římsou a pravoúhlou nadokenní hladkou římsou. Fasáda ukončena profilovanou římsou, na níž je nasazeno 6. N.P. pojednané pálenými bobrovými taškami. Okna jsou čtvercová lemovaná lezénami nesoucími trojúhelníkovou římsu. Šesté N.P. ukončeno profilovanou římsou. Nároží konkávně vybrané má v přízemí hlavní vstup s dvoukřídlými dřevěnými částečně prosklenými dveřmi a vstup do nebytových prostor. Přes 2. - 4. N.P. konvexně vystupuje trojboký arkýř se třemi obdélnými okenními osami. Okna jsou zdobena vyloženou parapetní římsou a pravoúhlou nadokenní hladkou římsou. Arkýř nesen dvěma čtvrtkruhy a ukončen hladkou římsou před balkónem 5. N.P. Nároží završeno profilovanou římsou, jež nese 6.N.P. pojednané bobrovými pálenými taškami. Fasáda do ulice Koltářská trojosá s vyloženým arkýřem ve druhé ose. Architektonické prvky jsou shodné. Dvorní fasáda: je hladká členěna pravoúhlými okenními otvory a pravoúhlými balkóny.