nájemní dům

Nárožní šesti podlažní nájemní dům. V konkávně ujmutém nároží je situován pravoúhlý vstup s dvoukřídlými dřevěnými, částečně prosklenými dveřmi s kubistickým ornamentem. Od 2. N.P. je do nároží vložen trojosý arkýř, nesený čtvrtkruhovými konzolami. Okna v arkýři jsou obdélná, lemovaná vyloženou parapetní římsou a nadokenní římsou s hladkou omítkou. Mezi okny se nacházejí vodorovné plastické hladké lišty. Obě boční fasády do ulice Sušilova a Tučkova jsou pojednány symetricky, a to třemi okenními osami. V centrální okenní ose je od 2. N.P. vyložený arkýř na čtvrtkruhových konzolách. Okna jsou čtvercová s vyloženou parapetní římsou a hladkou nadokenní římsou. Plocha mezi okny zdobena hladkými plastickými vodorovnými a svislými lištami. V arkýři je ornamentika doplněna o ornament ve tvaru šipky. Fasáda ukončena profilovanou římsou, jež nese 6. N.P. pojednané pálenými bobrovými taškami. Okna jsou pravoúhlá, lemovaná lezénami, nesoucími hladkou trojúhelníkovou nadokenní římsu. V mansardové střeše lichoběžníkové novodobé vikýře s pravoúhlými okny. Dvorní fasáda: je hladká členěná pravoúhlými okenními otvory a pravoúhlými balkóny.