městský dům U tří zlatých zvonků

Dvoupatrový řadový dům o 6 okenních osách (okna sdružena do dvojic) s podélnou sedlovou střechou, krytou taškami. V ose přízemí vstupní kamenný portál zaklenutý stlačeným obloukem s patkami, profilovanými pilíři a krychlovými hlavicemi, bosami ve cviklech a zdůrazněným klenákem s číslem domu (Nro 88). V nadpraží portálu po stranách sdružené balustry, nesoucí sedlově vypjatou profilovanou římsu, pod ní trojice zlacených zvonků a datace 1808. V krajních osách přízemí umístěny kamenné portály s polokruhovými záklenky a klenáky. Patro od přízemí odděluje profilovaná kordonová římsa. Fasádu pater člení průběžné lisény a tři dvojice sdružených oken v kamenném ostěním s lištou a uchy, nad okny 1. patra navíc zalamované římsy. Nad střední dvojicí oken umístěn ve střeše obdélný štítek s volutovými křídly, se sedlově ukončeným oknem, zakončený obloukovitě vypnutou římsou. Na průčelní budovu navazuje obdélný dvorek obklopený na pravé a zadní straně patrovými křídly (levé bylo v minulosti ubouráno). Fasády dvorních křídel jsou hladké, zadní stavení má v patře pavlač, vysazenou na krakorcích, opatřenou novodobým zábradlím a přístupnou venkovním dvorním schodištěm.